Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 350 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1863 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: luxus
Épült 2012
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Budaörs Budapest XI ker- től 10percre, a varázslatos Dolomitok között Eladó, ez az egyedi jellegű, kör panorámás minimál stílusú modern családi ház !!!
Budaörsön a misztikus hegyek lábánál, csendes utcában található ez az egyedülálló , 350 m2-es, 5 szobás, 1863nm telken fekvő ingatlan. Az elénk táruló város és a hegyek varázslatos látványt nyújtanak.
A földszinten kialakításra került amerikai konyhás nappali panoráma terasz és kertkapcsolattal, vendégszoba, fürdő, wc, kazánház, mosókonyha és 2gk nak garázs és felszíni parkolók további autóknak.
Emeleten: 2 hálószoba fürdő és gardrobbal és panoráma teraszkapcsolattal, 1 különálló szülői apartman gardrobbal, látvány fürdőszobával, közvetlen panoráma terasszal
A napozó tetőteraszon ahonnan 360 fokos panoráma tárul elénk, ahol a födém statikailag úgy lett kiképezve, hogy egy jacusit biztonsággal elbírjon, továbbá a lépcsőházban a wc kézmosó és zuhanyzó kiállásai is erre a funkcióra lettek kiépítve. Így biztosítva a teljes pihenés érzetét
A ház a modernség jegyében épült, nagyon sok extrával amit egyedi finom modern burkolatok, 3 rétegű biztonsági fóliával ellátott nyílászárók., a programozható elektromos redőnyök, a rovarhálók, a széles tolóajtók és ablakok , 25 cm-es hőszigetelés az oldalfalon, a födémen 40cm-es, a kondenzációs kazán, riasztó, padló és mennyezetfűtés, szolár-előkészítés, zárt rendszerű recuperatoros szellőztető rendszer( mely nyáron előhűti, télen előfűti a kintről beszívott levegőt, így gondoskodik a friss, temperált szellőztetésről), stb. is szemlétet.
A kert lehetőséget teremt a későbbiekben úszómedence, borospince kialakítására is, továbbá beépítésre került automata öntözőrendszer, esővíz tároló stb Tekintse meg, biztos beleszeret, egy kuriózumot kap!!!
Ár: 179Mft


Ár

Irányár 179 M Ft (511 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda MarkerIngatlan Kft.
Név Légrády Judit
Telefon +36 30 919 0 Mutasd
Email markeringatlan.legrady@ Mutasd