Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 200 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4+2 félszoba
Telek terület 480 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Eladó Budaörsön, egy kétszintes, összkomfortos/tripla komfortos, 200 nm-es családi ház. A ház kb 500nm-es telken fekszik. Központhoz, bevásárlóközponthoz közel van, kocsival az M7-es 2 perc. Több buszmegálló is 5-10 perc sétával megközelíthető.
A házat a z átalakítás során egy Ybl díjas építész (Kapy Jenő) tervezte, melynek jellegzetessége, főként a belső udvar felőli részen látszik, de ennek köszönhető például a felső szint, 90 %-os térkihasználhatósága is. A két szint között monolit födém található.
Az alaprajz szemlélteti a tereket.A földszinten radiátoros, míg a felső szinten padlófűtés és radiátoros fűtés szolgáltatja a meleget, szintenként 1-1 gázcirkó segítségével. Műanyag hang- és hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre. Az ajtók fából készültek. A villany a felsző szinten 3 fázisú, az alsó szinten 1 fázisú.
A kert parkosított, egy faház található benne a ház körüli eszközök tárolására. A belső udvarban egy nyugalmas, intim kis sziget került kialakításra. Az alsó terasz alatt található egy kis pincerész is. A felső szinten két erkély van. Az erkélyekről látni lehet a budaörsi dombokat. A ház tájolása DNY-i. Egész nap körbesüti a nap. A felső szinten az ablakok a padlótól a mennyezetig tartanak. Így a felső szint különösen fényárban úszik, és tágas terekkel rendelkezik. A telek szellős, csendes és nyugodt szomszédokkal van körbe véve. A ház külső felújítása 2018-ban történt meg. Grafitos dryvit szigetelés. Baumit, szilikonos színezőanyag. Szinterezett alulemezek, műanyag esőcsatorna. A külső burkolatok, fagyálló greslapok. A ház körül Semmelrock térkövek. Ugyan olyan magas minőségű, kiemelt kategóriájú anyagokat használtak, mint 1997-ben a ház felépítésekor/felújításakor is. (30-as falak, rézcsövek, külön körön futó fűtésrendszer, Grundfos keringtető szivattyú, műanyag nyílászárók, monolit födém, öntartó szerkezetű erkélyek, stb.) A ház kiemelt műszaki tartalommal, különös technikai megoldásokkal és vizuális látvánnyal rendelkezik. A ház előtt épített, lekezelt, fémbetétes kerítés, úszókapu, kiskapu. Érdemes megnézni!
Ár 99Mft Légrády Judit 309190494

Ár

Irányár 99 millió Ft (495 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda MarkerIngatlan Kft.
Név Légrády Judit
Telefon +36 30 919 0 Mutasd
Email markeringatlan.legrady@ Mutasd
alkalmi vétel