Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 235 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1156 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2002
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Budaörs RÓZSADOMján,- az ún. Ganz részen, a XI.kerület határánál, Földszintes 235nm-es nappali+4szobás(bővíthető) családi ház 1156nm kertben keresi IGÉNYES ÚJ TULAJDONOSÁT!
A Fsz-en található:45 nm-es terasz és közvetlen kertkapcsolatos nappali kandallóval, mini-télikerttel, a szeparált konyhához egy kamra kapcsolódik, 2hálkószobához közvetlenül egy gardrob szoba, és fürdőszoba kapcsolódik, valamint van külön kazánház és mosókonyha is, és még egy nyári konyha is beépítésre került a házban a befőzés és a "kényes" dolgok egyedi főzésére .
A házba közvetlenül bejuthat a 2 állásos garázsból, de a garázs előtt is legalább 3 autó a burkolt felületen parkolhat.
A garázs feletti szinten beépítésre került egy 50 nm-es önálló, 1,5 szobás lakás, melynek önálló fűtési rendszere van. Ez akár hasznosítható, akár egy másik generáció számára biztosíthat önálló életteret
De akár ha BŐVITÉSI LEHETŐSÉGRE van szükség, a mintegy 100 nm-es padlástérben kialakítható egy másik lakás is, ahol a közművek kiállásai ki lettek alakítva.
A házban lévő extrák a központi porszívó rendszer, riasztó rendszer, kandalló, a nyilászárókon redőnyök, szúnyoghálók lettek felszerelve, a rejtett világitások stb.
A mára már gyönyörűen "beérett" kertben mind mediterrán, mind örökzöld növényekkel és a gyümölcsfák és konyhakert is helyet kapott. A locsolás egy 20 köbméteres esővíz gyűjtő ciszternából biztositott, a pázsit szépségéről öntözőrendszer gondoskodik. Ár: 195Mft
GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETBEN, Tekintse meg!
Légrády Judit 309190494

Ár

Irányár 195 millió Ft (829,79 E Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda MarkerIngatlan Kft.
Név Légrády Judit
Telefon +36 30 919 0 Mutasd
Email markeringatlan.legrady@ Mutasd
kétgenerációs